[Video] Lihat Detik Lelaki Ini Jatuh Dari Bangunan.. Terus Tak Boleh Tidur Seminggu Dengar Jeritan Tu

0
22

Filem Antarabangsa

Siapa pernah rasa detik-detik cemas macam nak jatuh bangunan atau kena langgar lori? Ha perasaan itu kitorang kongsikan bersama dua orang terpilih ni..

Kami ingatkan nak share pengalaman jatuh bangunan dengan diorang sekali…Korang tengok la sendiri gelagat diorang ni onz ke tak onz?

Ahahahah, kalau kitorang pun mau ketaq lutut. Tapi diorang ni memang sporting la boleh lepas semua cabaran yang kita bagi.

Korang yang nak rasa pengalaman yang seakan-akan sama macam diorang ni, apa kata terjah pawagam berhampiran dan tengok Filem SKYSCRAPER lakonan Dwayne Johnson yang mula ditayangkan 12 Julai 2018 ni..Gempak habis wei!!

Cerita dan Menang Tiket Filem SKYSCRAPER

Ha! Siapa nak menang tiket menonton wayang Filem SKYSCRAPER? Jom kongsikan cerita fobia ketinggian korang di Facebook OHBULAN! segera. 10 penyertaan dengan cerita fobia paling win layak untuk dapatkan sepasang tiket Filem SKYSCRAPER.

Kalau korang nak tau banyak lagi mengenai filem-filem terbaru yang bakal di tayangkan selain SKYSCRAPER, layari Facebook UIP untuk maklumat lanjut.

Psst..Kalau takut tinggi jangan berumah di tepi tebing, Kalau rasa nak cabar diri, tonton SKYSCRAPER jangan sampai terkencing.

Sumber: OhBulan

Hantar komen anda

Hantar komen
Please enter your name here