Sunday, October 21, 2018

Aku Dulu Pengotor Juga

Aku Dulu Pengotor JugaAku Dulu Pengotor Juga27/07/2018 Assalamualaikum, pertama terima kasih admin sbb siarkan cerita ni. Mungkin ade org tertanya knp dulu aku pengotor? Aku pengotor sbb aku dulu masa kecik yg jaga ayah dan abg aku. Diorg ni tak ambi..

Helah Lelaki

Helah LelakiHelah Lelaki26/07/2018 First of all, thanks to admin if they post my confession. Aku terpanggil nak luahkan perasaan kat sini sebab kisah aku bermula di page ni. Beberapa tahun yang lalu aku pernah like satu post kat iiumc ni, yang membaw..

Helah Lelaki

Helah LelakiHelah Lelaki26/07/2018 First of all, thanks to admin if they post my confession. Aku terpanggil nak luahkan perasaan kat sini sebab kisah aku bermula di page ni. Beberapa tahun yang lalu aku pernah like satu post kat iiumc ni, yang membaw..

Akulah Wanita Malang Itu

Akulah Wanita Malang ItuAkulah Wanita Malang Itu26/07/2018 Salam admin dan semua readers, aku Zana. Terima kasih admin , siarkan confession ni. Aku suka baca page ni sebab aku boleh tahu yang dalam dunia ni bukan aku sorang saja yang diuji, orang lai..

Kifarah Untuk Aku

Kifarah Untuk AkuKifarah Untuk Aku26/07/2018 Salam sejahtera admin dan pembaca iium confession. Di sini aku ingin ceritakan kisah aku yang mungkin boleh dijadikan pengajaran buat kalian di luar sana. Tidak terlintas untuk membuka aib diri sendiri , t..

Pilih Kerja

Pilih KerjaPilih Kerja26/07/2018 Aku dari zaman sekolah rendah lagi dah mula kerja habis je sekolah tolong abah meniaga dekat stesen keretapi. Abah ni keturunan orang meniaga dari arwah tokwan lagi, jadi aku memang ikut meniaga la. Jadi lepas pulang ..

Salah Bagi Nasihat, Salah Bagi Jalan

Salah Bagi Nasihat, Salah Bagi JalanSalah Bagi Nasihat, Salah Bagi Jalan26/07/2018 Assalamualaikum.. Terima kasih admin jika publish kan confession ni. Aku Kida berusia 30an. Tujuan aku buat confession ni harap dapat buka mata, share pengalaman mana ..

Aku Tak Mampu Menolongmu

Aku Tak Mampu MenolongmuAku Tak Mampu Menolongmu26/07/2018 Hi Assalamualaikum, Min, terima kasih siarkan artikel aku ni. Tak panjang mana pun. Aku cuma nak luahkan perasaan aku. Aku ni gaji tak banyak mana min. Tetapi, mencukupi, tak pernah kurang, k..

Aku Tak Mampu Menolongmu

Aku Tak Mampu MenolongmuAku Tak Mampu Menolongmu26/07/2018 Hi Assalamualaikum, Min, terima kasih siarkan artikel aku ni. Tak panjang mana pun. Aku cuma nak luahkan perasaan aku. Aku ni gaji tak banyak mana min. Tetapi, mencukupi, tak pernah kurang, k..

Realiti Pesakit Buah Pinggang

Realiti Pesakit Buah PinggangRealiti Pesakit Buah Pinggang26/07/2018 Hi semua. Thanks admin kalau kau siarkan tulisan aku yg carca marba ni. Aku ni takde la pandai sangat buat2 ayat cantik macam novel. Tapi boleh lah dr takde. Okay aku teros cakap je..

Like Kami @ FB

125PeminatSuka

Lelaki 'usik' lelaki [METROTV]

Pagar empat negeri

Kedai gunting Pak Bau

Cawan RM2,000

Belajar tepi sampah

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com