Tuesday, January 22, 2019

Si Miskin dan Si Kaya

Si Miskin dan Si KayaSi Miskin dan Si Kaya25/07/2018 Salam Malaysia Baru, Harini aku cuma nk bertanyakan pendapat shj tentang si miskin yang kenyang perut dan si kaya yang kebulur. Aku hanya nk meluah pendapat dan nk dengar pendapat readers sekalian...

Ketabahan Seorang Isteri

Ketabahan Seorang IsteriKetabahan Seorang Isteri23/06/2018 Assalamualaikum. Pertamanya, terima kasih banyak-banyak admin kalau sudi siarkan confession saya ni. Di sini saya nak share dengan pembaca semua tentang kisah ketabahan mak cik saya yang seti..

Salahkah Pilihan Aku

Salahkah Pilihan AkuSalahkah Pilihan Aku22/07/2018 Salam. Terima kasih sekiranya pihak admin sudi menyiarkan confession saya. Diharap pihak admin dapat sembunyikan identiti saya kerana ape yang bakal saya luahkan bukan sahaja mengaibkan saya, malah b..

Kifarah Allah Itu Wujud II

Kifarah Allah Itu Wujud IIKifarah Allah Itu Wujud II26/07/2018 Hai readers dan admin. Terima kasih admin sebab sudi publish confessions aku yang lepas. Maaf atas shortform dan spelling aku yang melampau “opis” “buad”. hehehe. Ni confession aku yang l..

Tak Semuanya Indah

Tak Semuanya IndahTak Semuanya Indah25/06/2018 Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim. Pertama sekali, tujuan saya confess disini bukanlah untuk membuka pekung sendiri mahupun menunjuk diri hebat atau merendahkan orang lain. Diharap confession say..

Aku Pun Nak Rasa Bahagia

Aku Pun Nak Rasa BahagiaAku Pun Nak Rasa Bahagia23/06/2018 Assalamualaikum dan hai. Kali ni entah kenapa rasa tak tahan sangat nak luahkan perasaan yang dah lama dipendam. Tak tahu nak luahkan kat siapa, jadi menulis lah kat sini. Kalau admin rasa co..

Dollhouse

DollhouseDollhouse23/06/2018 Heyy gais. First, before baca cerita ini, go play dollhouse by melaine martinez song. Amik vibe. Ha. Aku anak kedua bongsu daripada 9 beradik. Aku dibesarkan oleh nenek dan ibu saudara sehingga berumur 5 tahun. Until then..

7 Hari Mengenalimu

7 Hari Mengenalimu7 Hari Mengenalimu01/07/2018 Hi aku N. Aku berasal dari family yang sederhana, ibu ayah kerja government. Aku tinggal rumah di kampung selepas habis study bersama ibu dan ayah, abang2 semuanya bekerja tempat lain dan jarang balik ke..

Salah Diagnosis Sakit

Salah Diagnosis SakitSalah Diagnosis Sakit14/07/2018 Salam semua. Terima kasih admin siarkan ye. Memang tengah buntu ni… Saya ingin meminta pendapat, saya disahkan ada kanser ketika saya mendapatkan rawatan di sebuah hsptal. Saya masuk wad sebab terl..

Kahwin Di Thailand

Kahwin Di ThailandKahwin Di Thailand08/07/2018 Assalamualaikum admin, saya nak share sikit cerita tentang diri saya yg berkaitan dengan kahwin di thailand. terima kasih lah kalau admin siarkan cerita ni. Dengar tentang Kawin kat Thailand ni mesti bur..

Like Kami @ FB

130PeminatSuka

Lelaki 'usik' lelaki [METROTV]

Pagar empat negeri

Kedai gunting Pak Bau

Cawan RM2,000

Belajar tepi sampah

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com